Equi Spa staart en manen lotion

  • Equi Spa staart en manen lotion

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  1 stuk 236 ml

Prijs: € 14,95
Op voorraad

Aantal:  

Premium lotion van Equi Spa, geeft manen, staart en vacht een gezonde zijdeglans, en is daardoor makkelijk te kammen, voorkomt tevens het vastzetten van nieuw vuil, geeft langdurige bescherming!


Met deze hoogwaardige staart en manen lotion van Equi Spa kunt u het verklitte, geknoopte lange haar van uw paard intensief verzorgen. Een heerlijk ruikende lotion met natuurlijke plantenextracten, etherische oliën, mineralen en aminozuren!
 

  • De vorming van klitten wordt effectief voorkomen gedurende een lange periode,
  • Voorkomt het vastzetten van nieuw vuil.
  • Manen en staart kunnen zijn gemakkelijk te kammen en borstelen, zonder inspanning.
  • Voor paarden een hekel hebben aan een spray
  • Niet giftig en veilig voor alle paarden (en honden). Mooiste resultaten op een schone staart, manen of vacht.


Equi-Spa, ideaal voor gevoelige paarden. Natuurlijke, niet-giftige producten voor alle paarden, gemaakt in de VS door gecertificeerde aroma therapeuten. Alle ingrediënten zijn gebaseerd op 100% pure essentiële oliën (aromatherapie) in een basisemulsie van kalmerende toverhazelaar en kokosolie, en zijn vrij van pesticiden.

Equi-Spa gebruikt geen petrochemische of synthetische ingrediënten.


Veilige, zachte, natuurlijke paarden verzorgingsproducten van Equi-Spa zijn een voorwaarde voor het uiterlijk, prestatie, houding, algemene gezondheid en het welzijn van de paarden, en gemoedsrust voor de paardenliefhebber.

Toepassing

Gelijkmatig de lotion verdelen in de manen en de staart, en daarna de manen en de staart met een zachte borstel borstelen.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account