Himalaya Zoutliksteen voor paarden 3 - 3.5 Kilo

  • Himalaya Zoutliksteen voor paarden 3 - 3.5 Kilo

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  3 - 3.5 Kg

Prijs :
1
tot
3

4
tot
6

Op voorraad

Aantal:  

Deze liksteen bestaat uit de beste kwaliteit Himalaya zouten. De zouten zijn rijk aan mineralen en sporenelementen, die een goede aanvulling vormen op het dieet van het paard. Het blok zout en wordt door middel van een meegeleverd touw in de stal opgehangen

 

Himalaya zout bestaat voor 100 % uit de allerbeste kwaliteit Himalaya zouten. Fenomenaal rijk aan mineralen en sporenelementen die zeer goed kunnen worden opgenomen om het lichaam te ontgiften en tegelijkertijd worden mineralen en sporenelementen aangevuld. Himalaya likstenen bevatten 100 % Himalaya zouten zonder enige kunstmatige toevoegingen, A kwaliteit en gewonnen op 2000 meter hoogte. Een Himalaya liksteen weegt tussen de 3 en 3.5 kg en is voorzien van een ophangtouw.


Himalayazout bevat, in haar oorspronkelijke en natuurlijke samenstelling, talrijke mineralen en zeldzame sporenelementen. Het zoutsteen wordt gevonden in het Himalayagebied in Pakistan. Het verschil tussen keukenzout en Himalayazout Ontginning en bewerking. Bij de productie van keukenzout worden, in een industrieel proces, mineralen en sporenelementen toegevoegd. Echter de oorspronkelijke samenstelling en vorm gaan hierbij verloren.

Toepassing

Gewooin in de stal ophangen

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account